Uvjeti kupnje i dostave

Uvjeti kupnje

Navedeni uvjeti definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata proizvoda ponuđenih na našoj stranici.

Prodavatelj je Drin d.o.o.
Jablanska 38,
10000 Zagreb

OIB: 78808630043

Telefon: + 385 1 386 2188
E-mail:
prodaja@drin.hr

Naručivanje online

Naše proizvode možete naručiti putem Internet trgovine svaki dan od 0-24h.

Naručivanjem robe prihvaćate naše Uvjete kupovine. Nakon potvrđivanja cijene i dostupnosti odabrane robe, primit ćete elektronsku potvrdu Vaše narudžbe, zajedno s informacijama o dostavi, koja uključuje ugovor između vas i tvrtke Drin d.o.o. Ako nismo u mogućnosti isporučiti proizvod, na primjer, jer proizvod nemamo na zalihi, ili više nije dostupan, ili zbog pogreške u cijeni na web stranici, u najkraćem mogućem roku ćemo Vas obavijestiti putem e-maila.

Plaćanje

Naručene proizvode s troškovima dostave kupac može prodavatelju platiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom te kreditnom karticom.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije je primiti, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu troškova prijevoza.

Načini plaćanja

1. INTERNET BANKARSTVOM ILI OPĆOM UPLATNICOM

2. KREDITNIM KARTICAMA

    Jednokratna plaćanja

Jednokratno plaćanje moguće je putem Mastercard, Maestro, VISA, Diners, Discover i DinaCard kartica.

    Plaćanja na rate moguća su za slijedeće kartice:

Izjava o korištenju WSPay-a

DRIN d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Proizvodi

Proizvod u stvarnosti može neznatno odstupati od proizvoda na slici. Boja na slici ovisi o vašem zaslonu i kvaliteti vašeg računala.

UPOZORENJE: Opasnost od gušenja – Neki od naših proizvoda sadrže male, odvojive dijelove koji nisu prikladni za djecu mlađu od 3 godine. Neki proizvodi se dostavljaju u plastičnoj ambalaži i ne smiju ostati s djecom koja nisu pod nadzorom. Mlađa djeca ne smiju biti prisutna tijekom procesa montaže zbog sigurnosnih razloga.

Isporuka proizvoda.

Za narudžbe iznad 500,00 kn dostava proizvoda je besplatna.

Za narudžbe do 500,00 kn dostava putem dostavne službe GLS iznosi 4o,00 kn.

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području Republike Hrvatske.

Dostava koju vršimo putem dostavne službe GLS u pravilu stiže na odredište u roku 2-3 radna dana nakon izvršene narudžbe odnosno uplate ukoliko nije drugačiji rok naveden kod samog proizvoda.

Prilikom isporuke zbog mogućeg oštećenja sva roba mora biti u potpunosti pregledana u prisutnosti vozača dostavljača. Bilo koji gubitak ili oštećenje mora biti zabilježeno na dostavnici, a kupac nas mora obavijestiti o ovom događaju elektronskim putem u roku od 48 sati od primitka robe. Dostavnica je obvezujući dokument, koji u potpunosti dokazuje da je roba isporučena bez ikakvog gubitka ili štete.

Reklamacija proizvoda

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno Zakonu o obveznim odnosima. Kupac može pisani prigovor odnosno reklamaciju uputiti na e-mail prodaja@drin.hr sa naznakom reklamacija.

Prodavatelj će smatrati reklamaciju valjanom, ako pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju će u roku od 15-45 radnih dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos i odraditi povrat proizvoda na svoj trošak.

Ukoliko ustanovi da reklamacija nije pravovaljana o istome će obavijestiti Kupca u roku od 15 dana od dana primitka reklamacije. U slučaju bilo kakvih upita ili nejasnoća, možete nas kontaktirati na broj naš broj telefona + 385 1 386 2188 svakim radnim danom od 08:00 – 16:00 sati.

Raskid ugovora

PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA SKLOPLJENOG IZVAN POSLOVNIH PROSTORIJA ILI SKLOPLJENOG NA DALJINU

Potrošač može, ne navodeći razlog, jednostrano raskinuti ovaj ugovor, u roku od 14 dana od dana sklapanja ugovora ili po njegovom primitku.

Pravo na jednostrani raskid ugovora počinje teći od datuma isporuke tj. od datuma kada je kupac preuzeo pošiljku

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora,  potrošač mora trgovcu pisano dostaviti obavijest u kojoj navodi da raskida ugovor. Obavijest mora biti napisana kao pismo poslano poštom ili elektronička pošta.

Adresa za slanje poštom:

Drin d.o.o.

Jablanska 38
10000 Zagreb

E-mail: prodaja@drin.hr

Ako potrošač koristi svoje pravo na jednostrani raskid, neće snositi u vezi s tim nastale troškove osim izravnih troškova povrata robe te umanjenja vrijednosti robe.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete pronaći na linku: „Obrazac za jednostrani raskid ugovora“

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena Povrat novca vrši se isključivo na bankovni račun klijenta u ime vraćanje robe. Sve druge vrste plaćenih usluga su bespovratne (dostava robe na određeni kat, pomoć pri slaganju namještaja i sl.). Povrat novaca i robe vrši se isključivo poštujući zakone Republike Hrvatske. Povrat novaca vršimo u roku od 10 dana od trenutka raskida ugovora.

Pravo na jednostrani raskid ugovora gubi se u slučaju ukoliko je proizvod korišten.

 Prava intelektualnog vlasništva

Vlasnici smo svih intelektualnih vlasništva na web stranicama, uključujući dizajn, zaštitne znakove, logotipe i autorska prava web stranice i tih prava, koja su prikazana u / na sadržaju oglasa ili su dostupni za kupnju preko web stranice. Svaki od dobavljača je vlasnik ili licencor svih relevantnih prava intelektualnog vlasništva koja se odnose na proizvode prikazane u njihovo ime na web stranici. Slažete se da nećete kopirati (u cijelosti ili djelomično, u bilo kojem mediju), prilagođavati, mijenjati ili komercijalno iskorištavati bilo koji od ovih prava intelektualnog vlasništva ili postojeće ili koji se odnose na web stranicu bilo kojeg proizvoda ili drugih prava koja nam pripadaju ili bilo kojem od dobavljača ili njihovih davatelja licence.

Ako nam ne uspije da ustrajemo na tome da obavite sve svoje obveze prema ovim odredbama i uvjetima, ili ako se ne provedu svoja prava protiv vas, ili ako pri tom zakasne, to neće značiti da smo se odrekli svojih prava protiv vas, te ne znači da se neće postupiti u skladu s tim obvezama.

Jamstvo

Drin d.o.o. podržava sva jamstva proizvođača.

 

DRIN d.o.o.