+ 385 1 386 2188 prodaja@drin.hr

O nama 2

Tvrtka DRIN d.o.o. osnovana je 1992. godine kao poduzeće koje se bavi prodajom plinske opreme i hoby alata. Osnovni prodajni asortiman tvrtke je oprema za ukapljeni naftni plin (visokotlačni i niskotlačni regulatori tlaka za plinske boce i UNP spremnike, oprema za UNP spremnike, materijal i oprema za plinske instalacije, manometri,  termomanometri, kamp oprema, plinske kartuše, lemilice, plamenici, rezervni dijelovi i plinske boce), oprema i potrošni materijal za plinsko zavarivanje(MIG/MAG,REL,TIG)

Tijekom svog dugogodišnjeg prisustva na hrvatskom i inozemnom tržištu, tvrtka DRIN d.o.o. profilirala se kao jedan od vodećih opskrbljivača plinskom opremom. Tijekom tog vremena uspostavili smo vrlo uspješnu suradnju s najvećim europskim proizvođačima opreme za UNP, kao što su:
GNALI BOCIA, PROVIDUS,ELGAZ, TECNOGAS, EUROCAMPING, CF PARKER i s domaćim proizvođačima poput ĐURO ĐAKOVIĆ Zavarene posude, AD PLASTIK.

U suradnji s našim ovlaštenim partnerima možemo Vam ponuditi cjelokupni asortiman mjerne opreme za sva mjerenja u industriji renomiranih europskih proizvođača,  te sve vrste sigurnosnih ventila. Po Vašoj želji, vršimo i uslugu umjeravanja i baždarenja.

Sigurni smo da ćete na slijedećim stranicama pronaći proizvode koji mogu olakšati i unaprijediti Vaše poslovanje.